ABOUT US

ABOUT US

Trots op ons authentiek verhaal

Wasserij De Parel is al meer dan 60 jaar een succesvolle zaak in handen van de Familie Deboes. Het begon bij grootvader Jules en vader Georges die 60 jaar geleden een wasserij én bakkerij openden. De bakkerij hield niet lang stand wegens een allergie van grootvader Jules, maar de wasserij blijft tot op vandaag een vaste waarde in Aarschot. Nonkels, zussen, vaders en zonen stroopten hun mouwen op en gaven alles om de zaak klaar te stomen voor de volgende generatie.  

Trots op onze innovaties

Grote industriële wasmachines hebben plaatsgemaakt voor moderne wasmachines en droogkuistoestellen. Hoewel er nog enkele museumstukken pronken in de werkplaats, doen deze nog steeds dienst. Het automatische wassalon was een andere innoverende stap om tegemoet te komen aan de nieuwe wensen van jonge gezinnen. Na enkele stevige investeringen en interne wissels is Johan Deboes vandaag dé trotse en drijvende kracht achter de familiezaak. En ook de komende jaren gaan ze zich voor 100% smijten. 

Trots op onze service

Een familiezaak in hart en nieren? Absoluut! En dat merkt u aan onze service. Wij staan onze klanten steeds persoonlijk te woord, geven met plezier advies, werken nauwkeurig en met liefde voor het vak! Met 12 medewerkers gaat Wasserij De Parel voluit voor kwaliteit en niet kwantiteit. Onze verschillende afhaal- en ophaalpunten zijn een perfect voorbeeld van onze service. Zo proberen we onze klanten steeds beter en sneller verder te helpen. Ook na al die jaren blijft de ambitie om te groeien en onze kwaliteit te optimaliseren. 

Trots op onze ecologische voornemens

We hebben na zoveel jaar een vlekkeloze reputatie uitgebouwd in de ruime regio rond Aarschot en streven nog elke dag naar beter. Ons steentje bijdragen voor het milieu, hoort er ook bij. Sinds kort is Wasserij de Parel overgeschakeld naar een nieuwe milieuvriendelijke techniek van reinigen. Goed voor het milieu, maar ook voor uw kledij, want het beschermt uw textiel tegen vergrauwing. Een win-win-investering dus! 


Benieuwd naar onze openingsuren? Kijk hier! >>
 Meer weten over onze expertises? Lees verder.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x